joi, 31 iulie 2008

„O discriminare rusinoasa"

Reprezentantii asociatilor românilor din Italia sunt si ei nemultumiti de numarul mic de parlamentari, considerând decizia „o discriminare rusinoasa" facuta chiar de tara-mama.

Simona C. Farcas, presedinte IRFI (Italia Romania Futuro Insieme) si viitor candidat la un post de parlamentar al diasporei, are o viziune dura asupra subiectului: românii din Italia sunt acum discriminati si de România.

„În calitatea mea de viitor candidat pentru Parlamentul României spun ca este o discriminare rusinoasa. În Italia suntem deja discriminati pentru ca suntem români, iar acum suntem discriminati si de tara noastra.

Românii care muncesc în strainatate trimit în tara miliarde de euro, sustin economia nationala, dar li se aloca doar patru deputati si doi senatori. Este rusinos de putin si ei trebuie sa-si dea seama ca nu mai sunt stapâni în tara lor. Trebuie sa ne unim fortele pentru a schimba acest raport", afirma Farcas. 





Sursa: www.realitateadinitalia.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact