miercuri, 12 decembrie 2007

Despre

Din dorința de a veni în sprijinul românilor ce se află departe de țară s-a născut "proDiaspora",un proiect ambițios, ce oferă informații despre viața culturală,spirituală și socială a comunităților romanesti din diaspora. Proiectul s-a concretizat prin apariția unui blog, cel pe care vă aflați in acest moment. Informațiile prezente aici sunt preluate de pe site-urile celor mai importante comunități romanești din afara țării si nu numai.

Pentru că o corectă informare presupune o documentare bogata, îi rog pe toți cei care pot și vor sa contribuie la buna derulare a proiectului "proDiaspora" și sunt interesați de o eventuală colaborare, să mă contacteze.

IMPORTANT

Proiectul proDiaspora a luat ființă încă dn anul 2007, la inițiativa lui Eugen- Emeric Chvala (actualmente director al Radio Suflețel) și a lui Eugen-Ionuț Jercan, pe vremea când ambii făceau parte din echipa Radio Dor de Țară. 
                    Recent înființatul RADIO PRODiaspora nu este altceva decât o copie infidela a proiectelor proDiaspora și Radio SIMBOL. Consider regretabilă lipsa de respect de care au dat dovadă cei care au folosit în scopuri personale nume și materiale gândite de mine.
                      Jei, inițiatorul proiectului proDiaspora .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact