joi, 13 decembrie 2007

Ateliere pentru copii in cadrul Ambasadei Romaniei in Spania




Dragi copii,

Asa cum v-am obisnuit anul trecut cu atelierul de colinde, dorim sa organizam si anul acesta mai multe activitati pentru voi. De aceea, ne face placere sa va propunem un atelier de teatru, cor si marionete pe durata lunilor decembrie si ianuarie, cu posibilitate de prelungire si in februarie, si un atelier de arte plastice in decembrie si ianuarie.

Acestea se vor organiza la sfarsit de saptamana, sambata, in spatiile renovate ale Ambasadei, create special pentru diverse activitati ale comunitatii de romani din Spania.

La finalul acestor activitati, va avea loc o expozitie de desene si un spectacol de teatru, iar celor mai buni li se vor acorda premii.

Inscrierile au loc in perioada 11 – 14 decembrie a.c. la email: adriana.macovei@embajadaderumania.esAceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. sau la telefon: 913.501.881.

Pentru a putea participa, rugati parintii sa va inscrie, iar noi va asteptam cu drag.

(Articol preluat de pe site-ul www.spaniaromaneasca.com)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact