marți, 29 ianuarie 2008

proDiaspora © project

Datorita unor motive de sanatate am decis incetarea activitatii mele pe blogul proDiaspora, pe o perioada ce nu o pot preciza in acest moment. In speranta ca informatiile centralizate aici au fost de folos cuiva va urez "Toate cele bune!" si va spun Doamne'ajuta!
Posted on 21:49 / 0 comentarii / Read More

duminică, 27 ianuarie 2008

Ionut, realizatorul emisiunii "proDiaspora" renunta la colaborarea cu Radio Dor de Tara.

Din motive personale, ce tin de viata mea profesionala, mai exact de facultatea la care sunt inscris ( faptul ca sunt in sesiune si ca din semestrul II materia va fi mai incarcata) am decis sa renunt la colaborarea cu Radio Dor de Tara. Deasemenea doresc sa dedic timpul meu liber concretizarii unui proiect radio personal, ce sper ca se va materializa in urmatoarele luni, sau ani, in functie de interesul manifestat fata de acest proiect de catre persoanele care pot ajuta la realizarea acestui proiect.
Tin sa multumesc Radio Dor de Tara pentru tot ce a facut pentru mine de-a lungul timpului in care am facut parte din minunata echipa RDT,marea familie RDT, precum si dragilor ascultatori ai Radio Dor de Tara, in special celor care au ascultat programele "proDiaspora".Multumesc RDT!
Sa auzim numaide bine! Toate bune si Doamne'ajuta!
Posted on 17:10 / 0 comentarii / Read More
 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact