duminică, 2 decembrie 2007

Campanie de Sarbatori lansata de voi, ascultatorii Radio Dor de Tara, in data de 2 decembrie 2007





Pentru aceia dintre voi care duminica dimineata, 2 decembrie, nu ati fost prezenti pe frecventele Radio Dor de Tara trebuie sa va anunt ca impreuna cu ascultatorii Radio Dor de Tara incerc sa pun la cale o "campanie" din inimile si sufletelor romanilor de pretutindeni, pentru inimile si sufletele romanilor de pretutindeni. Despre ce e vorba : voi, ascultatorii de RDT, sunteti invitati sa simtiti spiritul sarbatorilor oriunde v-ati afla. Cum? Trimitandu-mi mie, lui Ionut, pe adresa de e-mail ionut_rdt@yahoo.com o inregistrare (sau mai multe) care sa contina un colind interpretat de voi sau o urare pentru ascultatorii,pentru echipa Radio Dor de Tara. Dupa ce acestea vor fi editate in prealabil ele vor fi difuzate de dj-ii RDT(aceia care vor fi de acord) in programele lor.


"Campania" nu are inca un nume. De aceea,tocmai pentru ca suntem o echipa,am facut un chestionar pe baza caruia,cea mai votata titulatura va deveni numele initiativei noastre.Aveti doar 3 zile la dispozitie sa votati asa ca grabiti-va!

Poate va intrebati cum s-a nascut aceasta campanie: totul a pornit de la o gluma de-a unei ascultatoare din Portugalia, Anca, a postului nostru, insa nu a trebuit mult ca aceasta idee sa prinda viata : romanii din diaspora, ascultatori de RDT, sa simta bucuria sarbatorilor prin intermediul celorlalti ascultatori de RDT. Pentru aceasta campanie s-au arat interesati pana acum: Cori(Germania),Ales(Italia),Loredana(Anglia),Flori(Romania) si bineinteles eu, Ionut,de-aici din Romania... Sper ca vom fi mult mai multi cei care vom participa la aceasta campanie. Devenind cu totii un suflet vom avea parte de niste sarbatori minunate. Fiind uniti putem aduce bucuria in sufletul romanilor de pretutindeni.


NU FITI INDIFERENTI! Mandriti-va ca sunteti romani si tineti aprinsa flacara traditiilor si-a frumoaselor obiceiuri de iarna specifice noua,romanilor ,oriunde v-ati afla! Haideti sa realizam ceva frumos impreuna! Sa fim cu totii o adevarata echipa!

Alex si Cori mi-au trimis deja colinde si urari din partea lor pentru voi!Urmati-le exemplul, dragi ascultatori ai Radio Dor de Tara!

Aceia care nu aveti un program cu care sa va puteti inregistra puteti descarca un asemenea soft de-aici


PENTRU SUGESTII SI PROPUNERI IMI PUTETI SCRIE AICI PE BLOG SAU LA ADRESA DE E-MAIL ionut_rdt@yahoo.com

3 comentarii:

eugenionuț spunea...

Astept cometariile voastre relativ la campania pe care vi-o propun,aici pe blog...

Anonim spunea...

buna
seara.as vrea sa felicit echipa rdt pentru tot ceea ce a facut si face
ptr noi ascultatorii.emisiunea prezentata de dj ionut prodiaspora a
venit cum nu se poate mai bine acum in preajma sarbatorilor de iarna
aducand un colt de romania ptr noi cei departe de tara .campania
pornita de dj ionut ne aduce aminte de copilaria noastra de colinzile
de prin locurile de unde venim si cred ca fiecare din noi putem sa
lasam o urare sau un colind asa cum l-am invatat de la bunici.bafta
ionut si celorlati colegi de la rdt sarbatori fericite si la multi ani!

Anonim spunea...

Pentru ca e luna magica a lui Craciun,pentru ca in suflet toti ramanem copii, iti multumesc ca ne-ai oferit posibilitatea de a ne apropia in primul rand unii de altii altii ascultand emisiunea prezentatata de dj.Ionut
te rog in numele tuturor oamenilor singuri de sarbatori sa faci o minune ca sa simtim si noi bucuria Nasterii Domnului! Oricat au gresit, nu-i pedepsim sa ramana singuri in ziua asta ..cand toti se bucura in jurul bradului impodobit, alaturi de cei dragi.Am mai dori sa nu mai suferim, sa intalnim numai oameni buni in cale , sa avem puterea de a ne ridica si a merge mai departe cu speranta ca nu vom fi singuri pana la sfarsit.
Fie ca Sarbatorile de Craciun si Noul An sa va umple inima si casa cu bucurie, sanatate, noroc, prosperitate si progres, sa va aduca realizarea celor mai dragi dorinte tuturor din echipa rdt.... La multi ani!

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact