În cadrul celei de-a V-a ediţii a Fiestei Aperitivelor, organizată între 3 şi 10 octombrie, în oraşul Plasencia, provincia Caceres, la care participă diferite restaurante din localitate, mâncărurile specifice româneşti au avut cel mai mare succes.
Victoria Brătăşanu şi Federico Diaz, patronii restaurantului Miralvalle din localitate, au preparat pentru această ocazie mâncăruri precum musaca, sarmale şi salată de vinete.
„Au venit mult mai mulţi clienţi decât avem de obicei la noi în restaurant. Unii dintre ei au venit chiar şi din oraşele vecine”, a declarat românca.
Sarmalele au fost cele mai căutate. „Sâmbătă, am servit peste 500 de sarmale şi am muncit din greu toată ziua ca să nu rămânem fără acest produs”, a declarat Diaz.
Sursa: www.adevarul.ro
miercuri, 8 octombrie 2008
Plasencia: Mâncăruri româneşti, la Fiesta Aperitivelor
Etichete:
festival gastronomic,
romani spania,
sarmale
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.