sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Actiune de strangere de fonduri la biserica ortodoxa romana "Inaltarea Sfintei Cruci" din San Diego

Biserica ortodoxa romana „Inaltarea Sfintei Cruci" din San Diego, California, va organiza duminica, 25 ianuarie, dupa slujba Sfintei Liturghiii ce va incepe la ora 12:00, Masa Lunara (cu specific romanesc), care se vrea a fi si un eveniment de strangere de fonduri, transmite Romanian Global News, care citeaza lacasul de cult romanesc.  
Manifestarea va incepe la ora 13:30, preparatele ce vor fi servite fiind donate de catre Familia Cristina si Cristian Duroiu.
Biserica „Inaltarea Sfintei Cruci" este o misiune a Episcopiei Ortodoxe Romane in America, dioceza a Bisericii Ortodoxe din America. Arhiepiscopul acestei Episcopii este IPS Parinte Nathaniel, iar Episcop Vicar este PS Parinte Irineu. Preotul paroh al lacasului de cult romanesc este preotul Iustin Capsa, avand-o alaturi, in activitatea sa, pe sotia Simona Capsa. Parintele a aniversat in luna decembrie a anului trecut trei ani de cand s-a alturat comunitatii de romani din aceasta parte a Americii de Nord si, totodata, trei ani de cand a oficiat Sfanta Liturghie pentru credinciosii romani de aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact