luni, 2 februarie 2009

Adunare generala parohiala la biserica romaneasca „Sf. Maria” din Dacula

Biserica ortodoxa romana „Sfanta Maria" din localitatea americana Dacula, Georgia, va organiza duminica, 8 februarie, dupa slujba Sfintei Liturghii, Adunarea generala parohiala, transmite Romanian Global News, care citeaza lacasul de cult romanesc.

Acest for de conducere a parohiei este alcatuit din toti membrii cu cotizatia platita la zi. Fiecare membru al Bisericii are drept de vot in toate problemele care se vor supune votului si poate lua cuvantul in plenul Adunarii generale. Pentru o buna desfasurare a intalnirii participantii sunt rugati sa retina urmatoarele puncte importante:

- Adunarea va fi condusa si prezidata de preotul paroh. Preotul paroh va numi un secretar si un membru de incredere care vor redacta si semna procesul verbal.
- Se va respecta cu strictete ordinea de zi stabilita si aprobata de la inceput.
- Aceasta Adunare generala este si electorala si anume va alege noul Consiliu parohial. Membrii Consiliului vor fi propusi si prezentati in plen dupa care se va trece la vot.
- Parohia are 10 membri in consiliul parohial.
- Vor fi discutate subiecte cum ar fi situatia financiara a parohiei, bugetul pe anul 2009, taxele si obligatiile membrilor catre parohie si Arhiepiscopie.
- La sedinta adunarii generale pot participa si cei care nu sunt membrii bisericii, pot pune intrebari si veni cu propuneri, dar nu au drept de vot.
Intalnirea va incepe si se va termina cu o rugaciune in care cei prezenti ii vor multumi lui Dumnezeu pentru binecuvantarile revarsate peste parohia lor, mai anunta biserica „Sfanta Maria".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact