vineri, 2 mai 2008

Romance in lume - blogspot


Blogul romancelor din intreaga lume, accesibil la www.feminis.ro/bloguri sau la www.romaninlume.com

Feminis.ro in colaborare cu romaninlume.com au inaugurat de curand un blog creat pentru romancele “aflate oriunde in lumea asta mare, inclusiv acasa”!
“Acest spaţiu va este destinat şi dedicat”, aşa cum reiese din cuvantul de Introducere al celui mai tanar blog pe care il puteţi accesa la www.feminis.ro/bloguri sau din pagina de inceput a siteului www.romaninlume.com.
Autoarele acestui blog, printre care va invitam şi pe voi sa va numaraţi, ne propun sa discutam "ca intre fete" despre aceasta “dura experienţa pe care multe dintre noi am trait-o odata cu plecarea din satul sau oraşul natal. De multe ori, se spune ca luam viaţa de la zero". Semanatara introducerii, e de parere ca “in nicio o ocazie nu e mai potrivita aceasta expresie ca atunci cand vorbim de emigrare. Indiferent de faptul ca plecam singure sau insoţite, un mediu cultural nou, o limba noua, precum şi alte mentalitaţi, alte obligaţii sunt ingredientele unei posibile crize de identitate, care, in cel mai fericit caz, deşi nu poate disparea de tot, se transforma intr-o senzaţie de cautare continua a acelui "acasa" asociat cu amintiri din perioada dinaintea emigrarii. Astfel, procesul de adaptare este unul nesfarşit; este greu sa inlocuieşti ce ai lasat in urma cu cele ce construieşti acum, chiar daca este vorba de lucruri mai frumoase şi mai valoroase. Pana la urma, o noua familie va deveni "acasa", un nou "acasa", un "acasa" virtual, la fel cum ne propunem sa fie şi acest blog”.
Nu ezitaţi sa impartaşiţi din experienţa voastra tuturor cititoarelor acestui blog şi sa aduceţi in discuţii subiecte şi probleme cu care fiecare dintre voi se intalneşte acolo unde locuieşte. Fiecare experienţa este unica şi poate aduce un plus de cunoaştere şi celorlalţi, va indemnam sa fiţi generoase şi sa va faceţi prietene romance in lume, ca şi voi.

Ana Florescu

Sursa: romaninlume.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu se deschide nici www.feminis.ro/bloguri si nici www.romaninlume.com.

Smaranda Cazan-Livescu
Presedinta UNIFERO Inc.

www.unifero.org

eugenionuț spunea...

www.romaninlume.com este un link functional.

Toate cele bune!

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact