luni, 23 februarie 2009

Vecernie pan-ortodoxa la Biserica Sfanta Maria din Dacula

In fiecare Duminica a postului Mare la ora 6:00 pm toti preotii ortodocsi din zona Atlantei se aduna pentru o Vecernie pan-ortodoxa care simbolizeaza unitatea ortodoxiei indiferent de etnie, transmite Romanian Global News.

In acest post a venit si randul Bisericii Ortodoxe cu Hramul Sfintei Marii, din localitatea Dacula, ca pe 15 Martie, de la ora 6:00 pm sa gazduiasca aceasta slujba a Vecerniei unde vor fi invitati toti preotii ortodocsi din zona Atlantei impreuna cu credinciosii lor.

"Este primul moment oficial in care invitam toate comunitatile din afara sa ne vada Biserica si sa slujim impreuna la rugaciune. Dupa slujba Vecerniei vom invita pe toti la o gustare de post. Va rog sa invitati pe toti cei cunoscuti si in primul rand facem apel la toti enoriasii nostrii sa fie prezenti ca si gazde la acest eveniment", se arata in chemarea pastorului bisercii romanesti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact