vineri, 11 ianuarie 2008

ROMANIA, INVITAT DE ONOARE LA CARNAVALUL DE LA VENETIA


România va participa, pentru prima data, în calitate de invitat de onoare, la traditionalul Carnaval de la Venetia. Propunerea apartine Primariei din orasul italian. Carnavalul se desfasoara în perioada 25 ianuarie, 5 februarie. România va fi prezenta cu mai multe manifestari, organizate de Ministerul de externe si cel al Culturii, cu sprijinul Institutului Român de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia si al Oficiului român de Turism de la Roma -

În luna februarie, Venetia îsi reia masca medievala si redevine unul din cele mai importante orase din lume, ca atractie turistica. Organizat anual, Carnavalul din Venetia este primul mare eveniment turistic de dupa sarbatorile de iarna. Înca din secolul al XIII-lea, Carnavalul din Venetia a fost o sarbatoare magica ce s-a raspândit asupra orasului. A încalcat toate regulile societatii si a dat posibilitatea oamenilor sa viseze.
Sursa: www.antena3.ro
(Articol preluat de pe site-ul www.realitateadinitalia.com)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact