miercuri, 11 februarie 2009

Icoanele pe Sticla de la Sibiel ajung si la Torino

Marţi 17 februarie 2009 de la orele 20.30, Biserica ortodoxă română 'Sfânta Cruce', Via Accademia Albertina n. 11 din Torino va gazdui prezentarea ediţiei italiene a volumului 'Icoanele pe sticlă de la Sibiel, muzeul Zosim Oancea' de Giovanni Ruggeri, ziarist din Bergamo, transmite Primaria din Torino, citata de Romanian Global News.


Va fi prezent autorul. Pentru o discuţie mai aprofundată privind tehnica picturii pe sticlă va fi de asemenea prezentă pictoriţa româncă Mihaela Vlad, studentă la Accademia Albertina di Belle Arti din Torino şi specialistă în pictură murală.

Cu aceeaşi ocazie va putea fi vizitată o expoziţie de icoane pe sticlă realizate de către copiii care participă la cursul de pictură pe sticlă organizat în biserică. Va urma un bufet rece cu dulciuri şi vinuri româneşti. Manifestarea este organizată în colaborare cu Asociaţia 'Ovidio' din Chieri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact