luni, 9 februarie 2009

Viata religioasa a romanilor din Austria

Biserica Romana din Viena anunta aparitia lucrarii parintelui dr. Nicolae Dura, "Biserica Traita Departe", lucrare ce poate fi achizitionata in scop caritabil de la sediul parohial, transmite Romanian Global News.


„Parintele Dr. Nicolae Dura contribuie prin lucrarea sa la o imagine completa a Bisericii Ortodoxe Romane, prezenta in toate partile lumii in care se afla credinciosi pastoriti de Ea. Autorul cartii, cu o ampla documentatie si intemeiat pe propria experienta, demonstreaza ca in comunitatea romanilor din Austria trairea ortodoxa este impletita cu pastrarea limbii si traditiilor strabune, ca membrii acestei comunitati au un rol activ in proiectarea unei imagini autentice, pozitive a romanilor in lume si in dezvoltarea vechilor legaturi ale poporului nostru cu cel austriac," se arata in prefata semnata de Virgil Candea, Membru al Academiei Romane.

Suma obtinuta din vanzarea cartii se va folosi in intregime pentru pictarea bisericii romanesti din Viena. Cartea poate fi cumparata direct la biserica sau comandata telefonic sau prin mail.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact