vineri, 3 octombrie 2008

Fetele de la Indiggo, platite sa se faca de ras


Americanii le-au platit pe fetele de la Indiggo sa se faca de ras pe scena. Prestatiile jalnice ale gemenelor Indiggo din cadrul emisiunii-concurs "America’s Got Talent" nu au fost altceva decat indicatiile precise ale unor scenaristi.

Solistele romance s-au facut de ras in fata intregii lumi atat pentru publicitate, cat si pentru suma de 10.000 €.

Ele au falsat mai rau decat niste debutante, au urlat pe scena precum animelele captive in cusca, au fost poreclite "nevestele lui Dracula" si, mai grav, au fost comparate cu doua prostituate, informeaza Click.

Criticate atat de telespectatorii emisiunii, cat si de presa americana, Mihaela si Gabriela Modorcea au acceptat sa fie protagonistele unui show penibil, care, insa, a adus postului NBC o audienta covarsitoare.

Acest "amanunt" a fost dat in vileag chiar de tatal lor, Grid Modorcea.

"Fetele mele sunt foarte talentate. In cadrul concursului, ele si-au pus in evidenta calitatile de actrite si au respectat un scenariu bine stabilit. Au stiut de la inceput fiecare etapa", a declarat acesta.

Desi multi s-ar fi asteptat ca fetele sa-si vanda scump pielea pentru o astfel de prestatie care le-a facut de ras pe tot mapamondul, iata ca ele nu au incasat decat suma de 10.000 de euro.

Potrivit lui Modorcea, gemenele se bucura de un succes fulminant in Statele Unite.

Sursa: www.click.ro

Preluare de pe www.realitateadinitalia.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact