joi, 24 ianuarie 2008

150 de noi meserii liberalizate de Franta


150 de noi meserii din domenii precum constructiile, comertul, agricultura sau informatica au fost liberalizate de Franta pe piata muncii, anunta, luni, un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Astfel, lucratori din domeniul constructiilor si a lucrarilor publice, cel hotelier, alimentatie, restaurari, agricultura, maritim, pescuit, pescuit maritim, mecanica si prelucrarea metalelor, nu mai au nevoie de eliberarea autorizatiilor de munca.

Pe aceeasi lista se regasesc si domenii precum electricitatea si electronica, intretinere, inginerie si personal de conducere din industrie, transporturi, logistica si turism, industria de prelucrare, industria usoara, industria lemnului, industria grafica, gestiunea si administrarea intreprinderilor, informatica, cercetare, domeniul bancar si al asigurarilor, comert, servicii casnice sau publice si sanatate.

Pana in momentul adoptarii acestei hotarari, lista meseriilor "deschise" cuprindea 62 de meserii.


(Articol preluat de pe site-ul www.dirobenelu.com)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact