joi, 24 ianuarie 2008

Asociatia culturala ”Floare albastra” Terni (TR)

Oficial Asociatia culturala ”Floare albastra” din Terni (TR)s-a infiintat la data de 10 ianuarie 2008.Asociatia are program permanent sambata 16,30-18,00 si lunea(17,00-18,00) in functie de activitati .
Sediul se afla in cadrul Centrului Cultural "Sergio Albasini",unde functioneaza si alte asociatii culturale importante.Asociatia romaneasca este singura asociatie straina din cadrul centrului cultural.Aici se vor organiza permanent ateliere de pictura,activitati practice si de lectura precum si teatru in limba romana.

Asociatia si-a inceput practic activitatea in ziua de 1 decembrie 2007,cu ocazia zilei nationale a Romaniei.Cu acest prilej au fost invitati copii cu varste cuprinse intre 6-12 ani,in special de la Scoala elementara F.lli Cervi,Quartiere Italia (Terni),unde invata multi copii romani .A fost organizat un atelier de lucrari practice,copiii putandu-se juca cu cartoane colorate pentru a realiza stegulete,zmee si harti aplicative cu culorile steagurilor,vorbind despre Romania,Italia si Europa.Activitatea s-a bucurat de succes deosebit la aceasta actiune participand si multi dintre parintii copiilor.


(Articol preluat de pe site-ul www.realitateadinitalia.com)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact