miercuri, 8 octombrie 2008

Mailat: Stiu cine a ucis-o pe Giovanna Reggiani, dar nu va spun

In cadrul audierilor de luni Romulus Mailat, romanul de etnie rroma, acuzat ca la sfarsitul lunii octombrie ar fi ucis-o pe italianca Giovanna Reggiani, a spus ca nu el a comis crima si ca stie cine este faptasul, dar nu vrea sa-i spuna numele.

Luni au fost interogati politistii care au sosit la fata locului dupa ce i-a chemat un sofer care a fost anuntat de Emilia Neamtu, ca l-a vazut pe acuzat cand transporta un cadavru in spate, informeaza agentia italiana de stiri Ansa. Politistul a declarat ca Mailat era plin de sange pe fata.

Tot luni au mai fost audiati si inspectorii Stefano Valdannini si Sara Barrella, asistenul Mario Forgetta si inspectorul sef Franco Martinelli. Acestia au reconstituit faptele dupa semnele de violenta descoperite pe cadavru.

"Victima avea bluza ridicata, ii lipsea un pantof si pantalonii erau desfacuti. Prezenta rani pe fata si ii curgea sange din nas", afirma inspectorul legist Mario Forgetta.

Agresiunea a fost semnalata de martora Emilia Neamtu. "Ea l-a indicat pe Mailat si i-a condus pe anchetatori pana la o tabara de nomazi situata in apropiere de locul agresiunii. Acolo ne-a aratat o baraca din care tocmai iesea Mailat. Avea sange pe fata si era zgariat", a mai adaugat acesta.

Potrivit agentilor de politie, in baraca lui Romulus Mailat a fost gasita geanta Giovannei Reggiani, in care se aflau o teaca de umbrela, bonul de la un magazin, o cutie de plastic si o agrafa de par.

Piero Piccinini, avocatul lui Romulus Mailat, sustine ca nu exista dovezi materiale sau biologice care sa confirme implicarea clientului sau.

"Nu au fost gasite urme de sange pe hainele lui Mailat si nici indicii ca le-ar fi sters. Sunt multe contradictii, ploaia nu poate sterge sangele de pe fata cuiva. Urmele vazute in momentul arestarii au disparut pana la sectia de politie. Este uimitor.

Doamnei Emilia i s-a spus ca beneficiaza de protectie, dar acum nu mai este de gasit. Ar mai fi de audiat martorii Dorin Obedea si Clopotar, poate aflam ce s-a intamplat.

Au fost citati si altii martori romani. Este vorba de persoane care se aflau in acea seara in tabara de rromi si sunt in stare sa indice ora la care a sosit Mailat acolo. Nu se poate ca nimeni de acolo sa nu fi auzit nimic", a precizat avocatul acuzatului, informeaza Il Messaggerro.

Saptamana trecuta, au fost ascultati medicii legisti care au descris starea in care se afla victima la sosirea ambulantei si cauzele medicale care au dus la deces. Ei au reconfirmat faptul ca Giovanna Reggiani nu prezenta urme de agresiune sexuala.

De asemenea, tot saptamana trecuta, a fost citat si principalul martor al acuzarii, Emilia Neamtu, cea care l-a denuntat pe Mailat. Pentru ca romanca nu a venit la audiere, presedintele Curtii a cerut audierea inregistrarii audio a primei sale depozitii.

Nicolae Romulus Mailat, in varsta de 24 de ani, este acuzat ca a agresat-o, la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut, pe italianca Giovanna Reggiani (47 de ani), in apropierea statiei de metrou Tor di Quinto din Roma. Potrivit procurorilor, romanul a batut-o, jefuit-o si violat-o pe italianca, dupa care a abandonat-o intr-un sant. Femeia a murit la scurt timp dupa ce a fost internata in stare grava. 



Sursa: www.realitateadinitalia.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact