duminică, 5 octombrie 2008

Wizz Air în Spania şi Italia

Compania aerianã low-cost Wizz Air va lansa anul viitor, din România, curse cãtre opt destinaţii noi, printre care se numără Madrid şi Veneţia, au anunţat reprezentanţii companiei.

Începând cu 1 martie 2009, Wizz Air va avea curse din Capitalã cãtre Madrid, Bologna şi Paris (Beauvais). Tot de anul viitor, compania va lansa curse de la Cluj spre Veneţia (Treviso), Paris (Beauvais), Madrid şi Bologna, iar de la Timişoara - cãtre Veneţia (Treviso), Milano (Bergamo), Roma (Fiumicino), Paris (Beauvais), Dortmund, Londra (Luton), Barcelona şi Valencia.

De asemenea, compania va creşte şi frecvenţa zborurilor pe rutele pe care le opereazã în prezent din Bucureşti şi Cluj. Biletele sunt disponibile pentru vânzare la preţuri pornind de la 89 de lei pentru o cãlãtorie.

Obiectivul companiei pentru anul 2009 este de a transporta 1,7 milioane de pasageri din şi înspre România, dublând numărul pasagerilor anului 2008. Flota companiei în România se va mãri de la trei, la şase aeronave noi Airbus A320. Până în mai 2009, Wizz Air va opera pe 30 de rute din România şi va avea 200 de angajaţi. 

“Această extindere reprezintă un pas important în efortul nostru de a obţine şi a susţine poziţia de lider de piaţă în România. Wizz Air operează - cel mai eficient din punct de vedere al costurilor - cea mai tânără şi cea mai modernă flotă de aeronave faţă de oricare altă companiei aeriană din România, ceea ce ne permite să oferim cele mai mici preţuri pasagerilor din România”, declară József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air.

În ceea ce priveşte veniturile obţinute, România este a doua piaţã a companiei în termeni de numãr de pasageri, venituri, baze operaţionale şi numãr de aeronave alocate. Din totatul veniturilor Wizz Air, cele provenite din România reprezintã aproximativ 20%. Astfel, veniturile companiei din România în anul 2008 vor fi de peste 70 milioane de euro.

Sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact