miercuri, 8 octombrie 2008

România, descoperită de puţini spectatori


Doar aproximativ 200 de persoane, printre care şi simpli privitori ocazionali, au asistat sâmbătă seară la spectacolul organizat la Roma în cadrul campaniei pentru reabilitarea imaginii României în Italia, intitulată „Romania, un mondo da scoprire” (n.r. - România, o lume de descoperit).

Pe scenă au urcat trupa Sistem, Damian Drăghici, alături de trupa Village Jazz, iar creatoarea de modă Doina Levintza şi-a prezentat ultima colecţie. 

Organizatorii au renunţat la grilajele de protecţie pe care doreau să le monteze în cazul în care publicul ar fi umplut Piaţa Poporului (n.r. - Piazza del Popolo) din Roma.

 „Treceam prin piaţă şi am văzut afişul cu spectacolul, dar nu ştiam de el. Şi eu, şi prietenul meu ne-am oprit să vedem despre ce este vorba. Păcat că este frig, dar rămânem până la final”, ne-a spus Monica Amihăiesei (22 ani), din Iaşi, în timpul spectacolului.

Sursa: www.adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact