miercuri, 16 ianuarie 2008

Marea Britanie va construi 2 milioane de case pentru imigranti

Aproape 2 milioane de case vor trebui ridicate doar pentru a face fata fluxului imigrational in Marea Britanie. Potrivit unui raport al Migrationwatch UK, 263 de case trebuie construite in fiecare zi pana in anul 2026 – echivalentul a 5 orase de marimea Birmingham-ului.
Patru din 10 case noi vor fi destinate imigrantilor. Presedintele Sir Andrew Green, citat de Daily Express, a spus ca nivelul imigrantilor „este de 25 de ori mai mare decat oricand in 1000 de ani de istorie a noastra”.

El a adaugat ca „beneficiile economice sunt trambitate de Guvern cu fiecare ocazie, dar ca se spun foarte putine despre costuri”. El a oferit ca exemplu adaosurile uriase la necesitatile infrastructurii, pentru a se construi milioanele de case solicitate de imigranti.

Presiunea suplimentara asupra scolilor, transporturilor si serviciilor sanitare „vor avea ramificatii masive pentru orice locuitor al acestei tari in deceniile ce vor urma” a adaugat el. Potrivit anticiparilor Guvernului, imigratia in Anglia va creste de la 130.000 pe an in prezent, la 171.500 in 2026. Sir Andrew a mai declarat ca tara este deja foarte aproape de a fi cea mai aglomerata din Europa.

„Nu putem permite ca acest lucru sa continue. Obiectivul nostru acum trebuie sa fie o balanta ampla intre imigratie si emigratie” a explicat el.


(Articol preluat de pe site-ul www.romaniaitalia.net)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact