joi, 17 ianuarie 2008

"proDiaspora"





Din dorinta de a veni in sprijinul romanilor ce se afla departe de tara s-a nascut "proDiaspora",un proiect ambitios, ce ofera informatii despre viata culturala,spirituala si sociala a comunitatilor romanesti din diaspora. Proiectul s-a concretizat prin aparitia emisiunii "proDiaspora" in grila de programe a postului de radio, Radio Dor de Tara , difuzata in fiecare joi de la ora 21:30, si a unui blog prodiaspora.blogspot.com, unde cei interesati pot citi oricand stirile si informatiile transmise in cadrul emisiunilor "proDiaspora". Informatiile prezente atat pe blog,cat si in cadrul emisiunilor "proDiaspora" sunt preluate de pe site-urile celor mai importante comunitati romanesti din afara tarii.
Pentru ca o corecta informare presupune o documentare bogata, ii rog pe toti cei care pot si vor sa contribuie la buna derulare a proiectului "proDiaspora" si sunt interesati de o eventuala colaborare, sa ma contacteze prin intermediul adreselor atasate mai jos.



* ©j.e.i. proDiaspora 2007-2008 ___"proDiaspora" nu apartine niciunei organizatii, proiectul constituind munca voluntara

proDiaspora:
blog: prodiaspora.blogspot.com
email: p.ro_diaspora@yahoo.com
yahoo id: prodiaspora_ro
Asculta aici Radio Dor de Tara, un radio din inimi pentru inimi

1 comentarii:

Anonim spunea...

facand acest syte ati facut un lucru bun,doar asa romani ca si mine(ce au plecat de acasa pt. un pumn de bani si acum sunt printre starini) o sa poata spune toate pevestile lor care sunt frumoasea sau urate dar ficare oa sa aiba intelesul ei .Sper ca fie care poveste sau marturisier sa fie drep invatatura pt cine o citeste si asa o sa invatam din greselile altora.

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact