marți, 23 septembrie 2008

Blue Air anunta mutarea pe Aeroportul International Henri Coanda-Otopeni!

blueairÎntre 29 septembrie-12 octombrie 2008 toate zborurile Blue Air vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă -Otopeni.
Deoarece Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu (Bucureşti-Băneasa) va fi închis pentru efectuarea unor lucrări de întretinere, în intervalul 29 septembrie-12 octombrie, toate cursele companiei Blue Air vor avea ca şi punct de plecare cât şi de sosire Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni).

Astfel toţi pasagerii Blue Air care vor călători în perioada 29 septembrie, ora 24:00 şi 12 octombrie, ora 24:00, sunt rugaţi să se prezinte pentru formalitaţile de îmbarcare pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni).

Programul zborurilor nu va fi afectat de această modificare iar formalităţile de îmbarcare rămân neschimbate. Vă reamintim că ghişeele de check-in Blue Air se deschid cu 2 ore înainte de zbor şi se închid cu 40 de minute înainte de ora decolării. Din raţiuni de siguranţă şi operaţionale, nu se vor prelua pasageri pentru îmbarcare după închiderea ghiseelor de check-in. De asemnenea pentru a nu întârzia, vă rugăm sa ţineţi cont de distanţă, trafic şi de eventualele aglomerări de la ghişeele de check-in.

Începand cu data de 13 octombrie, Blue Air va reîncepe operarea de pe Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu (Bucuresti-Băneasa).

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă cerem scuze pentru eventualele neplăceri create.

Pentru orice fel de informatii vă rugăm să accesati site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau să ne contactati la Call Center: +40 21 208 86 86 sau email: info@blue-air.ro.

Sursa: spaniaromaneasca.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact