miercuri, 24 septembrie 2008

Coslada: O tânără luată de furia apelor, salvată de români

O furtună a făcut ravagii în ultimele câteva zile în localităţile din apropierea Madridului, lăsând în urma sa un mort, şase răniţi şi importante pagube materiale. În Comunitatea Madrid s-au înregistrat 40 de litri de apă pe metru cub.
O femeie de origine spaniolă, din localitatea Coslada, şi-a pierdut viaţa, iar fiica ei a fost salvată de un grup de români, după cum scrie ziarul spaniol "El Mundo".
Potrivit martorilor din Coslada, citaţi de ziarul spaniol, decedata, împreună cu fiica ei salvată de români, au fost lovite de forţa apei, care depăşea un metru jumătate, în momentul în care au deschis uşa locuinţei lor. Victima, Paqui Zamora, în vârstă de 55 de ani, a fost găsită sub un autovehicul, la 500 de metri de casă. Femeia a făcut stop cardiac, iar echipajul de urgenţă a ajuns prea târziu pentru a-i salva viaţa.
Potrivit Direcţiei Generale de Trafic, au fost blocate autostrăzile A-3 şi A-1 la intrarea în Madrid. Timp de patru ore, în Comunitatea Madrid a fost activat planul de urgenţă,.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact