marți, 23 septembrie 2008

Spania: Politia o sprijina pe romanca acuzata de furt de fosta sefa



O romanca denigrata prin afise de fosta angajatoare este aparata atat de seful politiei locale din Villanueva del Pardillo, cat si de mai multi spanioli din localitate.

In urma cu o luna, localitatea Villanueva del Pardillo a fost impanzita de afise denigratoare la adresa Mariei Florica Popa, din judetul Bihor, o femeie care lucra ca bona si menajera intr-o familie spaniola, relateaza Adevarul in editia electronica de vineri. 

Dupa doua saptamani insa, afisele disparusera, dar recent in oras au aparut din nou fotocopii ale buletinului femeii si textul: "Atentie! Aceasta persoana are niste maini privilegiate, dar nu pentru realizarea treburilor gospodaresti. Va puteti imagina pentru ce".

Acuzata voalat de furt, Maria Florica Popa sustine ca este vorba despre razbunarea unei spaniole la care a lucrat doi ani. Maria avea grija de fetita Sandrei, pregatea mancarea si facea curatenie. Sandra nu o platea, oferindu-i in schimb cazare, masa si multe promisiuni. 

Cand a cerut ferm sa fie platita pentru munca ei, romanca a fost refuzata si in luna iunie a plecat din casa Sandrei. 

"Este singura persoana care avea copia buletinului meu", afirma romanca. Maria spune ca o sustin atat romani, cat si spanioli.

"Necunoscuti ma opresc sa-mi spuna ca au rupt afisele de pe stalpi. Spaniolii la care lucrez acum mi-au zis ca au incredere in mine si sa nu ma sperii, ca au si ei nebunii lor". 

Seful Politiei Locale, Miguel Angel Garcia, sustine ca punerea afisului este ilegala si ca femeia trebuie sa faca plangere:

"Ne-a socat anuntul. Utilizarea datelor din buletin este ilegala. Cand vom identifica persoana care pune afisele se va deschide un proces". 


Sursa: realitateadinitalia.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact