miercuri, 24 septembrie 2008

Ludovic Orban: „Nu se închide aeroportul Băneasa!”

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a negat ieri pentru „Adevărul" informaţiile apărute în presă conform cărora există posibilitatea ca aeroportul Băneasa să fie închis şi să deservească doar Romaero. El spune că vor exista anumite probleme doar în momentul în care vor începe lucrările de infrastructură din zona aeroportului: „Este posibil să apară probleme atunci când vor începe lucrările la DN1, de exemplu.
În acel moment ar putea să fie interzisă pentru câţiva ani operarea cu aeronave mari, care vor depăşi anumite norme de poluare fonică. Nu este adevărat că va fi închis aeroportul", a spus Orban. El a mai declarat că în aceste condiţii, companiile de zbor care operează cu astfel de aeronave vor trebui să găsească un alt aeroport.
MyAir infirmă informaţiile – apărute tot în presă - conform cărora se vor retrage de pe piaţă, dacă Băneasa se va închide: „Noi nu  suntem în măsură să vorbim decât despre închiderea de două săptămâni a aeroportului Băneasa, începând cu 29 septembrie. În această perioadă vom opera de pe Otopeni.", a declarat Antonio Iervolino, repezentant al MyAir România.

Sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact