miercuri, 24 septembrie 2008

Interzis minorilor. Imagini video de la controversata expoziţie de la Bochum a ICR

O nouă expoziţie a Institutului Cultural Român stârneşte controverse, asemeni celei cu poneiul roz pictat cu zvastica, expus la New York. Ca şi atunci, şi acum, pe banii statului român, Institutul afişează în Germania, la Bochum, operele violent pornografice ale unor artişti controversaţi. Expoziţia a fost deschisă de Zilele Culturii Româneşti, însă, din ce se poate observa în clipurile video, este una interzisă minorilor.
Autorii acestor tablouri sunt Sorin Tara şi Alexandru Rădvan. Unul dintre tablouri îl prezintă pe Iuda decapitat şi "mâna lui Dumnezeu colectează ceea ce Iuda dejectează."
VEDEŢI IMAGINI DE LA EXPOZIŢIA DE LA BOCHUM. ATENŢIE! IMAGINI NERECOMANDATE MINORILOR



Aceasta este a doua expoziţie contestată a ICR într-un interval de două luni. Scandalurile iscate au determinat Senatul să înfiinţeze, miercuri, o Comisie de anchetă privind activitatea ICR, decizie care a fost luată de plen cu 51 de voturi "pentru", 3 abţineri şi un vot "împotrivă".
Antena3.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime nu vor fi publicate. Autorii comentariilor își asumă răspunderea pentru materialele publicate pe acest blog.

 
Copyright © 2011. proDiaspora - pentru românii de pretutindeni . All Rights Reserved
Home | Despre | Contact